UNDER 30 MIN | Medel

Grillad chorizo i tunnbröd med citron, grillad paprika och cornichons

Enkelt och gott med chorizo-rulle! Korven får sällskap av cornichoner, grillad paprika, romansallad och crème fraiche. Rulla in i tunnbröd, och ät direkt eller ta med på utflykten!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av oljan från paprikan. Dela cornichonerna på längden.
  2. Ansa salladen och skär bladen på längden.
  3. Dela korven på längden, grilla eller stek dem. Fördela sallad och korv på tunnbröden. Lägg på paprika, cornichoner och crème fraiche. Pressa lite citronsaft över och toppa med nymalen svartpeppar. Rulla ihop bröden.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på chorizon.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) och smaksätt den enligt önskemål.

Tips

Creme fraichen fyra peppar och citron utgått. Ersatt med vanlig creme fraiche maj 2020.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk grillad strimlad paprika (à ca 200 g)
  • 1 dl cornichon
  • 1 romansallad
  • 6 chorizo
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1/2 citron
  • svartpeppar

Näringsvärde
Per portion

Energi 2389 kJ / 572 kCal