Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vildmarksgrillspett

Vildmarksgrillspett är smakrikt och suveränt för grillkvällen. De kryddstarka korvarna är perfekta på grillen. Paprika, rödlök och små potatisar likaså.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär samtliga ingredienser i mindre bitar, varva bitarna på 8 grillspett (för 4 port).
  2. Pensla med olivolja och strö på flingsalt när spetten ligger på grillen. Grilla tills köttet är lagom rosa.

För alla

Läs noga ingredienserna på korvarna i övrigt är rätten fri från gluten, ägg, mjölkprotein och laktos.

Tips

Lägg träspett i blöt en stund innan köttet träs på.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 små kokta potatisar
  • 2 rödlökar
  • 1 gul paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 kryddiga korvar (t ex chorizo)
  • 300 g kött (t ex marinerad fläskkarré)
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1550 kJ / 370 kCal
Fett: 25 g
Läs mer om näringsvärden