Tartarsås

Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat
2
Tartarsås

Lättlagad och fyllig tartarsås på hemgjord majonnäs fungerar som perfekt komplement till en klassisk fondue. Finhacka persilja, kapris, schalottenlök och cornichons och blanda. Passar gluten-, laktos- och mjölkallergiker.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Tartarsås

Ingredienser

2 dl
2 dl  hemgjord majonnäs
1 msk  finhackade cornichons
1 msk  finhackad kapris
1 tsk  finhackad persilja
1   finhackad schalottenlök
1 krm  salt
1/2 krm  nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod sås. Jag lägger även till en klick senap

Eva

2017-04-08

Underbaraste såsen - alla älskar den, stora som små! Ett måste till våra fonduemiddagar.

Elisabeth

2012-12-16

Testa liknande recept

Hamburgerdressing
Betyg 2.6 av 5.
205 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sandwich med äggkräm, gurka och krasse
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med tartarsås och bellaverde
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff à la Bönström
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatissallad med rabarber och kapris
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingleverpastej med balsamico
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga