Paprikamajonnäs med chili | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Paprikamajonnäs med chili

Paprikamajonnäs med chili serveras gärna till fondue och förberedes snabbt på len, hemgjord majonnäs och får läckra kontraster av röd inlagd grillad paprika och chilipeppar.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av burken med inlagd grillad paprika och spara en del av oljan. Mixa paprika och olja till en slät puré med stavmixer eller matberedare.
  2. Blanda med Hemgjord majonnäs och chilipeppar. Krydda med salt och nymalen svartpeppar.
  3. Servera gärna till Fondue.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4 dl
  • 1 burk inlagd grillad paprika (à ca 225 g)
  • 1 msk olja från den inlagda paprikan
  • 2 dl hemgjord majonnäs
  • 2 tsk chilipeppar ancho style
  • 1/2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan