Paprikamajonnäs med chili

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Paprikamajonnäs med chili

Paprikamajonnäs med chili serveras gärna till fondue och förberedes snabbt på len, hemgjord majonnäs och får läckra kontraster av röd inlagd grillad paprika och chilipeppar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Paprikamajonnäs med chili

Ingredienser

4 dl
1   burk inlagd grillad paprika (à ca 225 g)
1 msk  olja från den inlagda paprikan
2 dl  hemgjord majonnäs
2 tsk  chilipeppar ancho style
1/2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungs- och senapsmajonnäs
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Oliv- och citrondipp
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Srirachamajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karamelliserad lökmajo
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad vitlöksmajonnäs
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Majonnäs med brynt smör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga