Buljongfondue

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Buljongfondue

En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Buljongfondue

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l  vatten
4 msk  konc oxfond
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
1   morot
1   palsternacka

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Helstekt strutsbiff med rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammgryta från Östanviks gård
Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.8 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gotländsk lammgryta
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Palsternacka, morötter och potatis i ugn 
Betyg 4.4 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga