Buljongfondue

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Buljongfondue

En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Buljongfondue

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l  vatten
4 msk  konc oxfond
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
1   morot
1   palsternacka

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Helstekt strutsbiff med rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammgryta från Östanviks gård
Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Palsternacka, morötter och potatis i ugn
Betyg 4.4 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gotländsk lammgryta
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga