Buljongfondue

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Buljongfondue

En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Buljongfondue

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l vatten
4 msk konc oxfond
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
1 palsternacka

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Helstekt strutsbiff med rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Palsternacka, morötter och potatis i ugn
Betyg 4.4 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lammgryta från Östanviks gård
Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gotländsk lammgryta
Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad