Drick mer grönt!

Gröna smoothies

– 5 recept

Gör en smoothie som skiftar i grönt! Här är fem recept med bland annat avokado, spenat och havre. Så mixa, svep och väck Hulken inom dig!

Ett enkelt och väldigt gott sätt att få i sig grönsaker är att göra en smoothie. Det fina med smoothies är att du i princip kan ha i vilka gröna godingar som helst – och ändå få ett lyckat resultat. Behöver du inspiration? Här är fem gröna recept som mättar och piggar upp!

Recept på gröna smoothies:

 • Grön smoothie med havre, äpple och spenat

  Den här gröna smoothien är en fröjd för både munnen och magen! Havregryn bidrar med fiber. Äpple, banan och spenat boostar dig med vitaminer och mineraler.

  Recept på Grön smoothie med havre, äpple och spenat

 • Green salad smoothie

  Vad sägs om en grön sallad i ett snyggt glas att dricka med sugrör? Mixa bara mandelmjölk, romansallad, avokado och dadlar. Busenkelt och så himla gott och nyttigt!

  Recept på Green salad smoothie

 • Green garden sumo

  Green garden sumo är en mixad smoothie med alla fibrer och vitaminer kvar i glaset. Grön och god med avokado och spenat och med en bas av mandeldryck så blir det en helt mjölkfri sumo.

  Recept på Green garden sumo

 • Smoothie bowl green banana

  Vill du äta något i samband med träningspasset? Då kan vi rekommendera denna proteinrika smoothie bowl! Kvarg, ägg, spenat och avokado är några av ingredienserna.

  Recept på Smoothie bowl green banana

 • Tropical smoothie

  Den här smoothien svänger du ihop på under en kvart! Du gör den av mango, apelsiner, kokos, och spenat. Ger dig massor av vitaminer, mineraler och energi.

  Recept på Tropical smoothie