Förenkla vardagen

ICA Maxis tips för din vardag

En stor del av livet består av vardag. Men häng inte läpp för det. Nedan listar vi nämligen våra bästa tips för en enkel och trevlig sådan.

dp-findus-icamaxi-puffbild-recept-700x550

Vardagslyx

Vardagslyx behöver inte kosta skjortan. Och att laga en god middag behöver varken vara tidskrävande eller svårt. Hos oss hittar du massor av matnyttig inspiration som går fort och är enkelt att laga, såsom krispig Fish & Crisp bara för att ta ett exempel. Då kanske du till och med får tid över för lite häng framför en film i soffan.

› Hitta billiga recept för vardagen

dp-findus-icamaxi-puffbild-online-700x550

Multitasking 

Slå två flugor i en smäll och passa på att handla när du gör något annat. Varför inte när du väntar på tvätten eller är på väg till jobbet? Genom att handla online sparar du massa dyrbar tid som du kan lägga på familjen och sådant ni tycker är kul istället. 

› Hitta din butik online 

dp-findus-icamaxi-puffbild-ica-handla-700x550

Struktur

Filofax, post-it-lappar och skrivarpapper i all ära, men nu finns det ett mycket enklare alternativ för att planera dina inköp. En app som utöver att strukturera ger dig inspiration och håller koll på din ekonomi också.  

› Ladda ner appen ICA

dp-findus-icamaxi-puffbild-catering-700x550

Hjälp

Vi är övertygade om att du är både ambitiös och självständig. Det betyder inte för den sakens skull att du måste göra allt på egen hand. Ibland kan det vara skönt med lite avlastning. Spara tid och energi genom att överlämna matlagningen till oss någon gång. 

› Testa catering

dp-findus-icamaxi-puffbild-halsa-700x550

Hälsa

Att motionera ska vara kul! Utmana dig själv och gör en ICA-klassiker. Utför den i ett tempo som passar för just dig och få stöttning på vägen. Det gör det enklare att fortsätta.  Genom att du rör dig får du grymma erbjudanden och har chansen att vinna fina priser. Våra dietister hjälper dig med nyttiga måltidsrecept som är både enkla och goda. 

› Anmäl dig till ICA-klassikern

dp-findus-icamaxi-puffbild-matkassen-700x550

Variation

Rutiner är toppen, men ibland kan det vara skönt att koppla bort vardagens alla måsten. Ta en annan väg till jobbet och besök platser du aldrig sett. Spela laserdome med ungarna, hoppa bungy jump med din partner eller testa vår inspirationsmatkasse och lär dig laga rätter du inte ens hört namnet på. 

› Beställ din matkasse idag