Information och återkallelser

Här informerar vi om återkallelser och annat om våra tjänster och produkter som kan vara bra för dig som kund att känna till.

ICA Kallrökt Lax

ICA återkallar ICA Kallrökt skivad lax 150g

ICA återkallar ICA Kallrökt lax skivad 150 gram, konsumentförpackningen har blivit märkt med fel bäst före-datum. På förpackningen står bäst före-datum den 16-01-21, det korrekta bäst före-datumet är 17-12-20. Produkten innehåller inga fel utan ICA återkallar produkten som en försiktighetsåtgärd då den inte bör konsumeras efter den 17-12-20.

Läs mer
ILE sesamfrö

ICA återkallar I love eco ekologiska sesamfrö 350 g

ICA återkallar I love eco ekologiska sesamfrö. Det finns en risk för att produkten innehåller bekämpningsmedlet etylenoxid. Eftersom etylenoxid är förbjudet i livsmedel inom EU väljer ICA, som en ren försiktighetsåtgärd, att återkalla produkten helt.

Läs mer

ICA återkallar knippmorötter från Italien

ICA återkallar färska knippmorötter från Italien på grund av att produkten innehåller för höga halter bekämpningsmedel.

Läs mer

Garanti- och reklamationsriktlinjer

På ICA gäller ett års garanti på hemelektronik och maskiner från inköpsdatum. Övriga produkter hanteras enligt gällande konsumentköpslag. ICA följer också konsumentköplagens riktlinjer gällande reklamationer efter det att garantitiden har gått ut.

Läs mer

Information om batterier

Batterier indelas i två stora grupper, engångsbatterier och uppladdningsbara batterier.

Läs mer

Inspelning av telefonsamtal

Alla samtal till ICAs kundservice (ICA Sverige, ICA Banken, ICA Försäkring) spelas in för att administrera förhållandet med dig som kund samt för att säkerställa kvalitén på vår kundtjänst

Läs mer

Logga in på ica.se

Har du en tresiffrig kod för att logga in på ica.se? Nästa gång du loggar in kommer vi be dig byta till en sexsiffrig kod. Detta för att göra inloggningen säkrare.

Läs mer

Coronaviruset påverkar vardagen

Nu påverkas vardagen mycket av coronavirusets spridning. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att butikerna ska vara så trygga som möjligt, både för dig som kund och för medarbetarna i butiken.

Läs mer

Misstanke om bluffmeddelande?

Just nu cirkulerar bluffmeddelanden i ICAs namn via SMS, mejl, Facebook och telefon. I sådana meddelanden står det vanligtvis att man vunnit ett presentkort från ICA och att man endast behöver klicka på en länk i meddelandet för att ta del av detta. Man ombedes sedan fylla i sina person-, kort- eller kontouppgifter.

Läs mer
ICA rökt sojakorv

ICA återkallar ICA Rökt Sojakorv 240g

ICA återkallar ICA Rökt Sojakorv 240 gram, på grund av att produkten kan innehålla Listeria. Listeria kan utgöra en hälsofara för riskgrupper (personer med nedsatt immunförsvar, gravida kvinnor, svårt sjuka och äldre personer).

Läs mer
7318690166863

ICA återkallar ICA Gräddsås

ICA återkallar ICA Gräddsås på grund av att produkten innehåller allergenen senap som inte deklareras på förpackningen. Produkten utgör en hälsofara för konsumenter som är allergiska mot senap.

Läs mer