Choklad är något vi drömmer om året om, när som helst på dygnet. Här hittar du 6 ljuvliga efterrätter med choklad som passar perfekt i försommartid.

I samarbete med Marabou

Recept med sommarkänslor

 • Noblessebakelser

  Noblessebakelser

  Aldrig har det varit så enkelt att göra riktigt fina bakelser till fikat, barnkalaset eller som dessert. Allt som behövs är noblesse, choklad, vispgrädde, hallon och blåbär. Dessutom behövs varken spis eller ugn, vilket gör att de funkar ypperligt även på platser med enkla kök.

  - Noblessebakelser

  Spara

 • Milkshake med mjölkchoklad

  Milkshake med mjölkchoklad

  Finns det något godare på sommaren än en riktigt kall milkshake? Den absolut godaste milkshaken gör du genom att blanda i smält mjölkchoklad. Garnera med valfria chokladbitar och bygg gärna på höjden för att få en riktigt maffig effekt.

  - Milkshake med mjölkchoklad

  Spara

 • Noblessetårta

  Noblessetårta

  Sommaren är inte komplett utan en härlig sommartårta med rikligt med jordgubbar. Fylld med Marabou chokladgrädde och en lemoncurdfyllning blir den helt oemotståndlig. Den tjusiga botten gör du enkelt genom att varva Noblesse omlott.

  - Noblessetårta

  Spara

 • Chokladtacoskal

  Chokladtacoskal

  Spröda tacoskal gjorda helt i mjölkchoklad. Smälter i munnen och lämnar ingen gottegris besviken. Fyll med valfria tillbehör som exempelvis grädde, krossade tortillachips, maränger och myskvällen blir en garanterad succé.

  - Chokladtacoskal

  Spara

 • Chokladsås som stelnar

  Chokladsås som stelnar

  Den perfekta chokladsåsen. Ja, den är verkligen magisk! Dels innehåller den bara två ingredienser och går snabbt att fixa, dels stelnar den när den hälls på glassen.

  - Chokladsås som stelnar

  Spara

 • Noblessemöss

  Noblessemöss

  Vem blir inte glad av de här små söta mössen? Superenkla att göra och definitivt ett uppskattat inslag på barnkalaset! Det enda som behövs är glass, Noblesse till öron, Non Stop till ögon och mjölkchokladbitar som muständer.

  - Noblessemöss

  Spara