Spröda tacoskal gjorda helt i mjölkchoklad. Smälter i munnen och lämnar ingen gottegris besviken. Fyll med valfria tillbehör som exempelvis grädde, krossade tortillachips, maränger och myskvällen blir en garanterad succé.
Ingredienser
6-8
200 g mjölkchoklad
grillpinnar
smörpapper
2 - 3 dl vispgrädde
Förslag på topping
bär eller hackad frukt
hackad eller smält mjölkchoklad
krossade, tortillachips oreokakor eller daim
minimaränger
non stop
För alla
Innehåller mjölkprotein. Gör glutenfri: kontrollera noga innehållet i toppingarna. Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkchoklad, grädde och topping. Gör äggfri: kontrollera noga innehållet i toppingarna.
Näringsvärdet är beräknat per skal med grädde och utan topping.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Gör så här
Tips
Servera gärna skalen med en bit smörgåspapper för att skalet inte ska smälta i handen.
Kommentarer