Kladdig kladdkaka när den är som bäst – med ett ljuvlig chokladfluff på toppen! Baka en kladdkaka med chokladbitar i och toppa kakan med ett fluff av smält choklad och vispgrädde.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2020
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, choklad och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Emma
2/8/2021Det står choklad till kakan, är det mörk eller ljus? Blockchoklad eller mjölkchoklad?
Jenny
2/6/2021Kladdkakan blev supergod, men gick inte att vispa grädden, trots att den aldrig kokade och stod i kylskåpet i flera timmar. Gjorde exakt vad där stod, men efter 10-15min försök med vispen, lyckades vi ändå inte vispa den... men kladdkakan var perfekt iallafall 👍
Anette
11/21/20205:a för smeten, 3:a för kakan.