Kladdig kladdkaka när den är som bäst – med ett ljuvlig chokladfluff på toppen! Baka en kladdkaka med chokladbitar i och toppa kakan med ett fluff av smält choklad och vispgrädde.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2020
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, choklad och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Ingrid
2022-02-10Tips till fluffet: bryt chokladen i grädden från början och passa så det inte blir varmare än att chokladen precis smälter. Då riskerar inte grädden att bli för varm 😊
Annika
2022-01-31Låter inte god
Pernilla
2021-09-12Det är omöjligt att vispa grädden efter att man har smält ner chokladen i den. Bättre att vispa först, smälta chokladen över vattenbad och vända ner.