Somrig fruktsallad med mango och ananas
Här visar vi steg för steg hur du tärnar upp mango och ananas till en god fruktsallad.
Raw food, råkost eller levande föda − kärt barn har många namn! Kort kan man säga att raw food är mat med mycket grönt, nötter och frön och där inget upphettas över 42°C. Här visar vi hur du gör en rå chokladmousse med avokado, en nyttig efterrätt.
Tips: Här hittar du alla våra desserter med avokado!
Kärna ur dadlar. Mixa dadlar, honung och vatten med en stavmixer.
Ha i avokado och kakao i blandningen och fortsätt mixa till en jämn smet.
Fördela moussen i serveringsglas. Använd två mindre skedar så undviker du att kladda ner sidorna på glaset.
Pudra över kakao och toppa med något syrligt bär, exempelvis hallon eller blåbär. Ett blad med mynta ger extra piff. Klar att servera!
Prova denna fluffiga veganska chokladmousse gjord på avokado. En supersnabb och enkel dessert som garanterat kommer att göra succé hos gästerna! Toppa med kakaonibs eller hackad choklad, blåbär och puffad quinoa eller nötter. Servera gärna tillsammans med vispad kokosgrädde!
Chokladmousse med avokadoHär visar vi steg för steg hur du tärnar upp mango och ananas till en god fruktsallad.
Enkla och snabblagade desserter när du har gäster på middag eller vill frossa i choklad.
Gå inte minste om dessa ljuvliga desserter, de är dessutom fulla av nyttigheter!
En fluffig, precis lagom mäktig chokladmousse är precis vad vi vill sänka ner skeden i efter en härlig middag. Förutom att det är världens godaste efterrätt är chokladmousse också oslagbart då du kan förbereda den innan middagen, servera den i praktiska små glas och variera den på massor av olika sätt. Här kommer tips på olika sorters chokladmousse!
Vi bjuder på efterrättsrecept fullproppade med choklad och smak av sommar. Mmm...
Här har vi sjukt goda veganska efterrätter med nötkross och dadeljox som passar till jul.
Rawbollar fullproppade med frukt, nötter och andra energirika nyttigheter.
Supergoda och perfekta att plocka fram när sötsuget dundrar in.