Pannkakstårta med mjölkchokladgrädde

Barnsligt god är den här pannkakstårtan med Marabou mjölkchokladfyllning. Både vacker att se på och underbar att sätta tänderna i. Alla barnens favorittårta men snåla inte när du lagar den här godingen, den slinker ner hos de vuxna också!

Ingredienser
8 portioner
400 g mjölkchoklad
1 l vispgrädde
8 pannkakor (köpta eller hemstekta)
5 dl bär (t ex hallon, blåbär, jordgubbar)
3 msk mandelspån
1 dl chokladgodis (t ex Non stop)
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria pannkakor.
Gör laktosfri: välj laktosfria pannkakor, laktosfri choklad/chokladgodis och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria pannkakor, mjölkproteinfri choklad/chokladgodis och mjölkproteinfri ersättningsprodukt till grädde.
Gör äggfri: välj äggfria pannkakor.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4119 KJ / 985 kCal
Fett77.8 g
Salt0.6 g
Kolhydrater58.6 g
Protein13.5 g
Kommentarer
Låter väldigt gott. Fast jag hade nog valt att först värma upp grädden och sen smälta chokladbitarna i den varma grädden.
Märta
2016-05-30kan vara en "höjdare"
Bengt
2016-05-30