Dessa sega småkakor med djup chokladsmak är lika lätta att lyckas med som att tycka om. Extra goda blir chokladsnittarna med grovhackad mjölkchoklad på toppen. Gör gärna dubbel sats när du ändå är igång, för när man ätit en kaka vill man gärna ta en till…
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Fri från ägg.
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri choklad.
Kommentarer
Sandra
1/17/2021Gick fort att göra och himla goda att mumsa i sig!
Anna
1/13/2021Tror ni man kan göra dessa glutenfria och byta ut vetemjölet mot mjölmix? Dotter har fått glutenintolerans och vi håller precis på att lära oss om detta.
Redaktionen ICAse
1/13/2021Hej Anna! Det bör fungera men inget vi har provbakat, det går inte alltid att byta ut vetemjöl rakt av. Alt kan du läsa ett tips där vi svarat på en liknande fråga längre ner här i kommentarerna. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Hannah
10/11/2020Är det ljus blockchoklad ni har använt eller mjölkchokladkaka?
Redaktionen ICAse
10/12/2020Hej Hannah! Vid provbakning använde vi mjölkchokladkaka men det går lika bra med ljus blockchoklad. 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina