Mjölkchokladsnittar
Dessa sega småkakor med djup chokladsmak är lika lätta att lyckas med som att tycka om. Extra goda blir chokladsnittarna med grovhackad mjölkchoklad på toppen. Gör gärna dubbel sats när du ändå är igång, för när man ätit en kaka vill man gärna ta en till…
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Ingredienser
20 st
100 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar ca 120 g)
2 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
ca 100 g grovhackad mjölkchoklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt0.09 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
Toppenrecept! Snabbt och enkelt! Har någon att testa att byta socker mot sötströ?
Karin
2024-10-21Går de bra att frysa?
Anna
2023-11-24Hej Anna! Ja kakorna går bra att frysa i en burk med tätslutande lock. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-12-04Som vanligt, enkla recept med gott recept. Det bästa med era recept, är att ni påminner om "Timertid". Tack.♥️👌🏻
Marie-louice
2023-10-09