När du ligger i horisontalläge, trött efter alla julfester och annat skoj så kan det kännas helt omöjligt att baka en egen pizza. Här tipsar vi om hur du med enkla medel pimpar din färdiga pizza (som har ost och tomatsås på), och vi lovar, det blir prick lika gott!

Elin Nordström
Tips:Här hittar du alla våra pizzarecept

Gamla godingar

  • Capricciosa

    Den här klassikern står lika stark än i dag. Lätt att göra en färdig pizza till en smarrig cappricciosa. Allt du behöver är svamp och en god skinka och vips du är klar. För de mindre lata dagarna kan du testa att göra den här: Pan Pizza Capricciosa med kålsallad

  • Hawaii

    Att blanda sött och salt är ett vinnande koncept och på en pizza gör sig ananas bättre än någon annanstans. Ta din färdiga pizza och lägg på ananas tills du skäms och toppa med skinka. Vill du få i dig lite grönt kan du göra den här suveränt goda pizzasalladen

  • Al tonno

    Om du vill göra en lyxvariant på pizzaklassikern al tonno kan du köpa färsk tonfisk och pimpa pizzan med annars går det lika bra med burkvarianten. Ta din färska färdiga pizza och lägg på tonfisk och lite extra mozzarella och oregano och du är good to go.

  • Salamipizza

    Vill du addera lite hetta till din färdiga pizza kan du pimpa den med stark salami. Det gör vilken pizza som helst att smaka rivigare. För någon dag när du vill baka en egen pizza: Kalljäst salamipizza med tomat- och basilikasalsa

  • Banan & curry

    Pizzan som delar upp världen i två läger. De som älskar och de som hatar. Men för er som älskar kräver den här ljuvliga skapelsen bara skivad banan och rikligt med curry och såklart ananas, och du har dig en banan och curry-pizza.

Uppstickarna

  • Citron, chili och parmesan

    Ett enkelt sätt att få sin färdiga pizza att osa trend är att addera coola ingredienser så som citron, parmesan och chili. Det blir supertufft och orimligt gott.

  • Grönkål

    Och om du vill vara tuffast i stan är trendpimpet nummer ett just nu grönkål. Nyttigt och otroligt gott på pizza! För dagar med mer ork: Blomkålspizza med grönkål, pesto och fikon