Klassisk pizzasallad
Salta ur vitkålen! Det är tricket bakom en riktigt crunchy pizzasallad. Blanda gärna i lite inlagd paprikasallad för fin färg och lite sötare smak. Gör helst pizzasalladen dagen innan för bästa resultat.
Ingredienser
4 portioner
500 g vitkål
1 tsk salt
1/2 dl rapsolja
2 msk vitvinsvinäger
svartpeppar
ev 1 dl inlagd paprikasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi599 KJ / 144 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g
Kommentarer
Hur enkelt som helst! Godare än alla pizzasallader du köper på pizzerian eller i butik!!!
Stefan
2024-12-09Jättegod och enkel att göra. Jag hackar alltid strimlad paprikasallad på burk och blandar ner👍
Lena birgitta
2024-11-23Mums! Enkel och jättegod.
Axel
2024-10-27