Snabbt & enkelt!

Så pimpar du din färska pizza

När du ligger i horisontalläge, trött efter alla julfester och annat skoj så kan det kännas helt omöjligt att baka en egen pizza. Här tipsar vi om hur du med enkla medel pimpar din färdiga pizza (som har ost och tomatsås på), och vi lovar, det blir prick lika gott!
Här hittar du alla våra pizzarecept!

Gamla godingar i ny tappning

Med den klassiska margharitan som bas är möjligheterna oändliga. Här får tipsar vi om 6 sätt att pimpa din färdiga pizza på!

 1. 1. Capricciosa

  Den här klassikern står lika stark än i dag. Lätt att göra en färdig pizza till en smarrig cappricciosa. Allt du behöver är svamp och en god skinka och vips du är klar. För de mindre lata dagarna kan du testa att göra den här: Pan Pizza Capricciosa med kålsallad.

 2. 2. Hawaii

  Att blanda sött och salt är ett vinnande koncept och på en pizza gör sig ananas bättre än någon annanstans. Ta din färdiga pizza och lägg på ananas tills du skäms och toppa med skinka. Vill du få i dig lite grönt kan du göra den här suveränt goda pizzasalladen.
   

 3. 3. Al tonno

  Om du vill göra en lyxvariant på pizzaklassikern al tonno kan du köpa färsk tonfisk och pimpa pizzan med annars går det lika bra med burkvarianten. Ta din färska färdiga pizza och lägg på tonfisk och lite extra mozzarella och oregano och du är good to go.

 4. 4. Salamipizza

  Vill du addera lite hetta till din färdiga pizza kan du pimpa den med stark salami. Det gör vilken pizza som helst att smaka rivigare. För någon dag när du vill baka en egen pizza: Kalljäst salamipizza med tomat- och basilikasalsa.

 5. 5. Banan & curry

  Pizzan som delar upp världen i två läger. De som älskar och de som hatar. Men för er som älskar kräver den här ljuvliga skapelsen bara skivad banan och rikligt med curry och såklart ananas, och du har dig en banan och curry-pizza.

Gröna uppstickare

Är du sugen på att testa lite nytt och samtidigt addera lite grönt på pizzan har vi de perfekta tipsen på topping!

 • Citron, chili och parmesan

  Ett enkelt sätt att få sin färdiga pizza att osa trend är att addera coola ingredienser så som citron, parmesan och chili. Det blir supertufft och orimligt gott.

 • Grönkål

  Och om du vill vara tuffast i stan är trendpimpet nummer ett just nu grönkål. Nyttigt och otroligt gott på pizza! För dagar med mer ork: Blomkålspizza med grönkål, pesto och fikon.

 • Grillad paprika och fänkål

  Med en färsk, färdiglagad pizza med pesto och mozzarella som bas kan du snabbt bjuda på denna delikata pestopizza med grillad paprika och marinerad fänkål.

Artiklar (1539)

Variera pizzakitet!

Goda recept med pizzakit

Har du ett pizzakit men är osäker på vad du ska hitta på? Här får du de bästa tipsen!

7 nyttigare pizzor

Ta kontrollen över pizzan genom att göra din egen! Här är recept på sju läckra pizzor täckta med färska grönsaker.

mmh svaaamp!

Svamppizza

Här listar vi på recept på våra godaste svamppizzor i bianco-format, dvs. utan tomatsås.

Smarrigt, snabbt och superenkelt!

Nutellapizza, så gör du!

Gör enkelt den supergoda nutellapizzan med smördeg eller filodeg, toppad med frukt och bär

Snabbt och enkelt

Pestopizza på 4 olika sätt

Snabbare pizzor får man leta efter! Du utgår från vår färska pizza med pesto och mozzarella. Toppa den med riktigt läckra toppingar och simsalabim så har du middagen klar på ett kick.