Tips!

Ovanligt goda pizzor

En trend som aldrig går ut, en vän som aldrig sviker och en middag som alltid levererar. Vi talar förstås om pizzan! Här har vi listat sex olika pizzor som alla är riktigt goda. Vilka väljer du?
Är du glutenintolerant? Här ser du hur man gör glutenfri pizzadeg!

7 pizzor du måste testa
 

  1. Cacio e pepe-pizza

    1. Cacio e pepe-pizza

    Betyg 4.2 av 5.
    15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer.

    Cacio e pepe-pizza med rikligt med nymalen svartpeppar och generösa mängder vällagrad ost. Låt ingredienserna från den italienska pastaklassikern cacio e pepe ta plats som pizzatopping.

    Cacio e pepe-pizza
  2. Pizza Margherita

    2. Pizza Margherita

    Betyg 5 av 5.
    1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer.

    Gör din egen Margherita, den klassiska pizzan med tomatsås, mozzarella och färsk basilika. Den tar sin lilla stund att göra, med hemgjord pizzadeg och egen tomatsås, men det är den väl värd!

    Pizza Margherita
  3. Pizza med tomatsås och prosciutto cotto

    3. Pizza med tomatsås och prosciutto cotto

    Betyg 4.3 av 5.
    4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer.

    Vem blir inte glad av att höra att det är pizza som står på menyn? Väldigt få åtminstone, tror vi. Den här smarriga görs i ett nafs, med ost, lök och prosciutto cotto som topping.

    Pizza med tomatsås och prosciutto cotto
  4. Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

    4. Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

    Betyg 4.9 av 5.
    12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer.

    Har du provat pinsa? Den italienska delikatessen är en blandning mellan pizza och fluffig focaccia. Med färdig pinsabotten blir middagen klar på nolltid. Här har vi toppat pinsan med lufttorkad skinka, mozzarella och pesto, men endast fantasin sätter gränser.

    Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
  5. Portabellopizza med prosciutto och ruccola

    5. Portabellopizza med prosciutto och ruccola

    Betyg 2.5 av 5.
    2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer.

    Här kommer ett recept på en mer sofistikerad pizza! Svampkrämen bres på bottnarna innan portabellon och mozzarellan läggs över. När pizzan sen är färdiggräddad så läggs salt prosciutto och peppriga ruccolablad på. Boun appetito!

    Portabellopizza med prosciutto och ruccola
  6. Kebabpizza

    6. Kebabpizza

    Betyg 4.7 av 5.
    6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer.

    Hemlagad kebabpizza blir både god och är snabb att göra när du använder färdig pizzadeg med färdig tomatsås. Den rätta smaken får du fram när pizzan toppas med kebabkött, feferoni och naturligtvis en god kebabsås.

    Kebabpizza
  7. Napolitansk pizza

    7. Napolitansk pizza

    Betyg 5 av 5.
    1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer.

    Traditionellt sett bakas en äkta pizza napoletana i vedugn som når upp mot 400-500 grader, men här har vi gjort ett recept anpassat för din hemmaugn. Med sin tunna sega botten, krispiga kanter, och toppad med tomat och buffelmozzarella gör du enkelt en fantastiskt god napolitansk pizza!

    Napolitansk pizza

Artiklar (7)

Middagsrecept för hela familjen!

Veckans middagstips

Vi tipsar om goda, lättlagade och enkla middagar som går hem hos alla i familjen!

Topplista!

Laga lamm till påsk

Här har vi listat våra lammfavoriter till påskens middagar, vilken blir din?

Älskade smör

Smörigt!

Inspireras av allt från desserter och bröd till pasta med den älskade ingrediensen smör.

Smidigt värre

Laga enkelt

I gryta, panna eller på plåt? Här är recepten på allt i ett-rätter du inte vill vara utan.