Pestopizza med mozzarella, grillad paprika och marinerad fänkål

7
0
Pestopizza med mozzarella, grillad paprika och marinerad fänkål

Med en färsk, färdiglagad pizza med pesto och mozzarella som bas kan du snabbt bjuda på denna delikata medelhavspizza. Grädda pizzan gyllene och toppa med grillad paprika, salta oliver och marinerad fänkål. Strö över nymald svartpeppar och ät er mätta och belåtna. Smaklig måltid!

Skriv ut
Pestopizza med mozzarella, grillad paprika och marinerad fänkål

Ingredienser

1 pizza
150 g
fänkål
1 msk
hackad persilja
1/2 msk
färskpressad citronsaft
1 msk
olivolja
-
salt
-
peppar
1/2
grillad paprika
1
färsk pizza med pesto och mozzarella (à ca 500 g)
ca 10
oliver

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: kontrollera noga innehållet i peston på pizzan. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston). Tillsätt ev en pesto utan parmesanost.

Gör så här

Tips

Garnera gärna med fänkålsdillen.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 7115 KJ / 1677 kCal
Fett 100 g
Salt 12 g
Kolhydrater 142 g
Protein 61 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept