Pizza toppas med rökt skinka, champinjoner och mozzarella uppskattas av både stora och små middagsgäster. Till pizzan serveras en spetskålssallad med basilika.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
16 2012
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: Byt ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl eller använd glutenfria färdiga pizzabottnar.
Gör laktosfri: Använd laktosfria produkter i pizzabottnen. Byt ut mozzarellan mot riven hårdost.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfria produkter i pizzabottnen. Uteslut mozzarellan.
Receptet har uppdaterats okt 2020.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Björn
2020-10-20Det här var helt värdelöst. Varför följde jag inte mitt eget deg-recept? Det här blev en smet - i slutändan hade jag säkert i nästan dubbelt så mycket mjöl. Jag (som lagar mat varje dag) svor att aldrig mer laga mat. Tack för det.
Redaktionen ICAse
2020-10-22Hej Björn! Tack för din kommentar, så tråkigt att det inte blev bra. Vi har provlagat receptet igen och uppdaterade då receptet från 4 dl till 5 1/2 dl mjöl bara någon dag innan din kommentar. Är det möjligen så att du lyckades pricka in det gamla receptet? Hoppas verkligen du kommer fortsätta laga mat. Hälsningar Ulrika
Helena
2020-10-04Det var för lite mjöl beräknat till 4 portioner! Men när man justerade det blev det bra! God och enkel pizza!
Redaktionen ICAse
2020-10-16Hej Helena och Johan! Tack för era kommentarer. Vi har nu provlagat om receptet och ökat upp mängden mjöl. Hälsningar Ulrika
Johan
2017-11-13hahaha vilket misslyckande. jag fick en riktig rinnig smet som inte blev till. någon pizzabotten. fick bli köpe pizza