Nyfiken på vilka av våra recept som var mest gillade på Instagram i november? Två enkla och ljuvliga desserter toppar listan. Här är topp 5!

Tidningen Buffé på Instagram hittar du här!

Topp 5 mest gillade recept

 • Banoffee pie i glas

  Banoffee pie kännetecknas av smaker som banan, kola och choklad. Här gör vi en supersnabb variant i portionsglas där bananskivor, digestivekex, grädde, karamelliserad mjölk och mörk choklad varvas.

  - Banoffee pie i glas

  Spara

 • Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt

  Baka en god kokosdessert och bred vaniljglass och grädde på en botten som smakar kokostopp. Toppa kakan med passionsfrukt och rostad kokos. Mild vanilj och syrlig passionsfrukt är en oslagbar smakkombo!

  - Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt

  Spara

 • Glöggsangria med granatäpple

  Sangria har du kanske druckit förut. Men har du hört talas om glöggsangria? En julig variant på sangria där vin, glögg, apelsinjuice, granatäpple och fruktsoda blandas till en magisk juldrink. Perfekt som törstsläckare på säsongens glöggmingel!

  - Glöggsangria med granatäpple

  Spara

 • Tekakor med bönor

  Klassiska tekakor är en gammal favorit! Baka egna tekakor, här med vita bönor i degen så att bröden blir otroligt saftiga, goda och lite extra näringsrika.

  - Tekakor med bönor

  Spara

 • Rostade vita bönor

  Rostade stora vita bönor med en klick smör och färsk rosmarin blir härligt knapriga på utsidan och krämiga inuti. Bönorna är enkla att göra och passar perfekt som topping på sallader eller som tillbehör istället för potatis eller pasta.

  - Rostade vita bönor

  Spara