Potatisbullar i våffeljärn

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
5
Potatisbullar i våffeljärn

Testa ett nytt och roligt sätt att tillaga och servera potatisbullar på! Grädda i våffeljärn för ett krispigt resultat och ett härligt rutmönster och servera din våfflade potatisbulle tillsammans med rom, crème fraiche och gräslök så lyfts potatisbullen till en ny nivå.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2024

Potatisbullar i våffeljärn

Ingredienser

4 portioner
4 tinade potatisbullar
1 dl crème fraiche
4 msk röd stenbitsrom (4 msk motsvarar ca 2 förp rom à ca 75 g)
2 msk finhackad gräslök
1 krm rivet citronskal
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Gräddade med bakplåtspapper, smält smör på båda sidor - blev "pannkaka" av alltihop! De fastnade o gick sönder, stekte resterande som vanligt... A-C

Ann-christin

2024-06-29

Fint med en tonfisk blandning också

Marie

2024-06-09

Låter jag dom kallna innan jag lägger på garneringen? Tänker om dom blir degiga om dom kallnar som våfflorna blir 🤔

Victoria

2024-04-01

Hej Viktoria! Godast är att servera dem varma eller ljumna. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-04-02

Näringsvärde per portion

Energi773 KJ / 185 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Raggmunkar i våffeljärn
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sandefjordsås
Betyg 4.8 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kex med färskost, gräslök och rom
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frasvåffla med rensteksröra
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Laxtårta med kavring
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Västkustsill
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga