Potatisbullar i våffeljärn
Testa ett nytt och roligt sätt att tillaga och servera potatisbullar på! Grädda i våffeljärn för ett krispigt resultat och ett härligt rutmönster och servera din våfflade potatisbulle tillsammans med rom, crème fraiche och gräslök så lyfts potatisbullen till en ny nivå.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2024
Ingredienser
4 portioner
4 tinade potatisbullar
1 dl crème fraiche
4 msk röd stenbitsrom (4 msk motsvarar ca 2 förp rom à ca 75 g)
2 msk finhackad gräslök
1 krm rivet citronskal
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi773 KJ / 185 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g
Kommentarer
Gräddade med bakplåtspapper, smält smör på båda sidor - blev "pannkaka" av alltihop! De fastnade o gick sönder, stekte resterande som vanligt... A-C
Ann-christin
2024-06-29Fint med en tonfisk blandning också
Marie
2024-06-09Låter jag dom kallna innan jag lägger på garneringen? Tänker om dom blir degiga om dom kallnar som våfflorna blir 🤔
Victoria
2024-04-01Hej Viktoria! Godast är att servera dem varma eller ljumna. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-04-02