Hoppa till sidans innehåll

Om du gillar asiatiska smaker ska du testa våra nya produkter som på ett enkelt sätt hjälper dig att lyckas med dina asiatiska måltider. Vad sägs till exempel om en ramensoppa med shiitake och ägg?

 • Ramensoppa med shiitake och ägg

  Ramensoppa med shiitake och ägg

  Värmande god ramen med fin smak av svamp och krispighet från vattenkastanjer och sockerärtor. Servera ramensoppan med nudlar och kokta ägg.

  - Ramensoppa med shiitake och ägg

  Spara

 • Tikka masala med röd paprika

  Tikka masala med röd paprika

  Ibland är genvägen faktiskt enklast, här lagas en snabb och enkel tikka masala med hjälp av en färdig grytbas. God och värmande gryta som gärna serveras med fluffigt naanbröd.

  - Tikka masala med röd paprika

  Spara

 • Thaigryta med bellaverde och räkor

  Thaigryta med bellaverde och räkor

  Snabb och lättlagad samt kryddig gryta med vibbar från Thailand. Grytan med bellaverde, räkor och nudlar fixas enkelt och med den färdiga grytbasen får du exakt rätt kryddning på din thaigryta.

  - Thaigryta med bellaverde och räkor

  Spara

 • Naanbröd med raita-dipp

  Naanbröd med raita-dipp

  Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

  - Naanbröd med raita-dipp

  Spara

 • Wok med rökt sidfläsk och bambuskott

  Wok med rökt sidfläsk och bambuskott

  Snabblagad, god och enkel är den här woken med sidfläsk, pak choi och krispiga bambuskott. Den färdiga woksåsen ger dig rätta kryddningen och woken smakar bäst tillsammans med äggnudlar.

  - Wok med rökt sidfläsk och bambuskott

  Spara

 • Teriyakiwok kyckling med nudlar

  Teriyakiwok kyckling med nudlar

  Snabblagad och enkel teriyakiwok som ändå smakar mycket. I woken gömmer sig både kycklinglårfilé och grönsaker. Rätta kryddningen får du med woksåsen och woken smakar allra bäst med nudlar.

  - Teriyakiwok kyckling med nudlar

  Spara

 • Wok med räkor och böngroddar

  Wok med räkor och böngroddar

  Snabblagad och kryddigt god wok som får den rätta kryddningen av woksåsen med chilikryddning. I woken gömmer sig också räkor och böngroddar och den smakar allra bäst med nudlar.

  - Wok med räkor och böngroddar

  Spara

 • Gryta med grön curry, tofu och nudlar

  Gryta med grön curry, tofu och nudlar

  Den färdiga grytbasen med smak av grön curry gör att du snabbt och enkelt lagar en härlig måltid med fina smaker. I grytan finns också aubergine och tofu och den smakar allra bäst när den serveras med äggnudlar.

  - Gryta med grön curry, tofu och nudlar

  Spara

 • Röd currysoppa med nudlar och kräftor

  Röd currysoppa med nudlar och kräftor

  Kryddig och snabblagad soppa med smak av röd curry och hummerfond. Soppan som innehåller morot och lök lagas med len kokosgrädde och serveras med kräftstjärtar och nudlar.

  - Röd currysoppa med nudlar och kräftor

  Spara