Naanbröd med raita-dipp

0
0
Naanbröd med raita-dipp

Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

Skriv ut
Naanbröd med raita-dipp

Ingredienser

4-6 portioner
1
förp naanbröd deg (à 400 g)
-
vetemjöl (för utbakning)
50 g
smör

Raita

1
gurka
1 msk
hackad mynta
2 dl
matlagningsyoghurt
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Toppa gärna bröden efter att du penslat med smör med några av dessa smaksättare: riven vitlök, havssalt, hackad persilja eller sesamfrön.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept