Naanbröd med raita-dipp

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
1
Naanbröd med raita-dipp

Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

Naanbröd med raita-dipp

Ingredienser

4-6 portioner
1   förp naanbröd deg (à 400 g)
vetemjöl (för utbakning)
50 g  smör

Raita

1   gurka
1 msk  hackad mynta
2 dl  matlagningsyoghurt
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Det här är inte ett recept!! ”Köp färdig deg”?!

Magnus

2024-09-23

Testa liknande recept

Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkraita
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad hälleflundra med gurk- och myntayoghurt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiska köttbullar med mandel och blomkålsyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling tikka masala med ärt- och spetskålssallad
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga