Naanbröd med raita-dipp

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Naanbröd med raita-dipp

Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

Naanbröd med raita-dipp

Ingredienser

4-6 portioner
1 förp naanbröd deg (à 400 g)
vetemjöl (för utbakning)
50 g smör

Raita

1 gurka
1 msk hackad mynta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar

Gör så här

00:20:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Det här är inte ett recept!! ”Köp färdig deg”?!

Magnus

2024-09-23

Testa liknande recept

Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Indiska köttbullar med mandel och blomkålsyoghurt
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad hälleflundra med gurk- och myntayoghurt
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling tikka masala med ärt- och spetskålssallad
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurkraita
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad