Teriyakiwok kyckling med nudlar
Snabblagad och enkel teriyakiwok som ändå smakar mycket. I woken gömmer sig både kycklinglårfilé och grönsaker. Rätta kryddningen får du med woksåsen och woken smakar allra bäst med nudlar.
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklinglårfilé
2 msk olja
1 förp fryst wokmix (à 500 g)
2 förp teriyaki woksås (à 200 g)
2 förp färska nudlar (gärna udon, à 250 g)
Till servering
sesamfrö
ärtskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, jag gick runt och runt i ica och kunde till slut ej hitta teriyaki woksås. Sedan bad om hjälp från personalen som sa att det inte säljs längre på affären. Sedan struntade jag i att laga rätten och jag blev super trött.
Roza
2021-11-15Hej Roza! Vad tråkigt att höra! Men det går lika bra med Teriyaki sås och det finns gott om på hyllorna i ICA-butikerna. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-11-18Kom ihåg: Salta o peppra köttet.
Åsa
2021-11-07Instämmer med Anna! Inget av det som man behövde fanns. Handlar ändå på en stor Kvantum!
Henrik
2021-09-30Hej Henrik! Du kan också be din handlare om att beställa hem dessa varor. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-10-01