Gryta med grön curry, tofu och nudlar

0
0
Gryta med grön curry, tofu och nudlar

Den färdiga grytbasen med smak av grön curry gör att du snabbt och enkelt lagar en härlig måltid med fina smaker. I grytan finns också aubergine och tofu och den smakar allra bäst när den serveras med äggnudlar.

Gryta med grön curry, tofu och nudlar

Ingredienser

2 portioner
1 gul lök
2 msk olja
100 g fast tofu
1 liten aubergine (à ca 250 g)
1 förp grön curry grytbas med babmuskott (à 400 ml)
1 förp färska äggnudlar (à 250 g)

Till servering

thaibasilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glas- eller risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot glas- eller risnudlar.

Gör så här

Tips

Byt ut tofu och aubergine till kycklingfilé.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer