Gryta med grön curry, tofu och nudlar

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Gryta med grön curry, tofu och nudlar

Den färdiga grytbasen med smak av grön curry gör att du snabbt och enkelt lagar en härlig måltid med fina smaker. I grytan finns också aubergine och tofu och den smakar allra bäst när den serveras med äggnudlar.

Gryta med grön curry, tofu och nudlar

Ingredienser

2 portioner
1   gul lök
2 msk  olja
100 g  fast tofu
1   liten aubergine (à ca 250 g)
1   förp grön curry grytbas med babmuskott (à 400 ml)
1   förp färska äggnudlar (à 250 g)

Till servering

thaibasilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glas- eller risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot glas- eller risnudlar.

Gör så här

Tips

Byt ut tofu och aubergine till kycklingfilé.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stroganoff på rökt tofu
Betyg 2.1 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfärsgryta med nudlar
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med bellaverde och räkor
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfärs i paneng curry med nudlar
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkcurry med nudlar
Betyg 3.9 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med tofu, haricot verts och ägg
Betyg 4.6 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga