Gryta med grön curry, tofu och nudlar
Den färdiga grytbasen med smak av grön curry gör att du snabbt och enkelt lagar en härlig måltid med fina smaker. I grytan finns också aubergine och tofu och den smakar allra bäst när den serveras med äggnudlar.
Ingredienser
2 portioner
1 gul lök
2 msk olja
100 g fast tofu
1 liten aubergine (à ca 250 g)
1 förp grön curry grytbas med babmuskott (à 400 ml)
1 förp färska äggnudlar (à 250 g)
Till servering
thaibasilika
För alla
Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glas- eller risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot glas- eller risnudlar.
Gör så här
Tips
Byt ut tofu och aubergine till kycklingfilé.
Har du lagat receptet?
Kommentarer