Tikka masala med röd paprika

Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
4
Tikka masala med röd paprika

Ibland är genvägen faktiskt enklast, här lagas en snabb och enkel tikka masala med hjälp av en färdig grytbas. God och värmande gryta som gärna serveras med fluffigt naanbröd.

Tikka masala med röd paprika

Ingredienser

2 portioner
2 port ris
300 g kycklingfilé
1 msk olja
1 röd spetspaprika
1 förp tikka masala grytbas (à 400 g)
ev 1/2 dl vatten
1 förp naanbröd deg (à 400 g)

Till servering

färsk persilja
matyoghurt (10%)
mango chutney

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Sååå gott! Detta recept var enkelt och gick relativt snabbt att tillaga. Jag äter inte kyckling så jag hade i quornbitar istället och det funkade utmärkt! Detta ska jag definitivt göra om!

Alicia

2024-06-20

Enkelt och gott!

Mirjam

2023-07-07

Enkelt och väldigt gott! Men hur länge skall blomkålen steka (eller koka?) om jag byter ut kycklingen?

Katarina

2022-01-19

Testa liknande recept

Pumpagryta i kokosmjölk med yoghurt
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegetarisk tikka masala med havregrädde
Betyg 4.1 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tikka masala med zucchini och champinjoner
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiska köttbullar med mandel och blomkålsyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling tikka masala med ärt- och spetskålssallad
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling och paprika i tikkasås
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga