Tikka masala med röd paprika

9
2
Tikka masala med röd paprika

Ibland är genvägen faktiskt enklast, här lagas en snabb och enkel tikka masala med hjälp av en färdig grytbas. God och värmande gryta som gärna serveras med fluffigt naanbröd.

Tikka masala med röd paprika

Ingredienser

2 portioner
2 port ris
300 g kycklingfilé
1 msk olja
1 röd spetspaprika
1 förp tikka masala grytbas (à 400 g)
ev 1/2 dl vatten
1 förp naanbröd deg (à 400 g)

Till servering

färsk persilja
matyoghurt (10%)
mango chutney

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen och bröddegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Byt ut kycklingen mot blomkål.

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Katarina

2022-01-19

Enkelt och väldigt gott! Men hur länge skall blomkålen steka (eller koka?) om jag byter ut kycklingen?

Pia

2021-12-06

Vilken sort av mango chutney passar till denna rätt?