Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Låt oss presentera en meny som tar tid, är extremt avancerad och som också kräver att du har tre år på dig att tillaga den. Japp, nyårsmenyn från helvetet har vi här - varsågoda.

Elin Nordström
Tips: Om du mot förmodan inte vill laga en mega-avancerad nyårsmeny så har du alla dessa goda nyårsrecept att välja och vraka mellan .

 • Ge mig 58 000 steg tack

  Låt oss presentera förrätten som innehåller orimligt många steg, tar sjukt lång tid och som inte alls behöver resultera i tårar pga så gott. Du ska alltså röka olja. Jamenvadådå?

  Sotad Rotselleri med getyoghurt, vattenkrasse och sikrom

 • Ut i skogen med dig

  Den här anrättningen kräver att du har en urskog utanför ditt fönster alternativt en praktfull skogsdunge. Har du inte det? Synd. Ut och plocka ett par väl valda granskott, in med dig igen och börja vispa ihop marinad på skogsfyndet och diverse andra kryddor. Sedan har du bara ett par tusen steg kvar innan köttskapelsen är klar.

  Gran- och enbärsmarinerad renfilé med Karl-Johansvamp, blåbärssås & selleripuré

 • Vrid tillbaka tiden tre år

  Synd att du inte har en tidsmaskin som gör det möjligt för dig att servera denna episkt märkliga dessert. En pudding som gärna står till sig i tre år...ehm jaha... Och som den vise puddingmästaren aldrig sa "en pudding behöver åratal på sig att götta till sig".

  Ångkokt pudding med fikon, hasselnötter och konjakssmör

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer