Bild laddas
Hur svårt kan det vara?

Avancerad nyårsmeny?!

Låt oss presentera en nyårsmeny som tar tid, är extremt avancerad och som också kräver att du har tre år på dig att tillaga den. Japp, vi har hittat recepten från helvetet - varsågoda.
Tips! Här hittar du, tack och lov, lite enklare nyårsrecept.

Recepten som tar tid

Låt oss presentera recepten till nyårsmenyn du kanske inte vill servera. Om du istället vill lägga tiden på dina vänner och fest, föreslår vi att du hittar andra lite enklare recept.

 • Förrätt: Ge mig 58 000 steg tack

  58
  0

  Låt oss presentera förrätten som innehåller orimligt många steg, tar sjukt lång tid och som inte alls behöver resultera i tårar pga så gott. Du ska alltså röka olja. Jamenvadådå?

  Sotad Rotselleri med getyoghurt, vattenkrasse och sikrom
 • Varmrätt: Ut i skogen med dig

  6
  2

  Den här anrättningen kräver att du har en urskog utanför ditt fönster alternativt en praktfull skogsdunge. Har du inte det? Synd. Ut och plocka ett par väl valda granskott, in med dig igen och börja vispa ihop marinad på skogsfyndet och diverse andra kryddor. Sedan har du bara ett par tusen steg kvar innan köttskapelsen är klar.

  Gran- och enbärsmarinerad renfilé med Karl-Johansvamp, blåbärssås & selleripuré
 • Efterrätt: Vrid tillbaka tiden tre år

  4
  3

  Synd att du inte har en tidsmaskin som gör det möjligt för dig att servera denna episkt märkliga dessert. En pudding som gärna står till sig i tre år...ehm jaha... Och som den vise puddingmästaren aldrig sa "en pudding behöver åratal på sig att götta till sig".

  Ångkokt pudding med fikon, hasselnötter och konjakssmör

Kanske tycker du om detta

Hälsosamt nyår!

Nyttig nyårsmeny

Imponera på gästerna med denna nyttiga och lyxiga nyårsmeny!
Bild laddas