Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Dags för veckans matplanering! Här är 5 busenkla vardagsrecept som inte kräver mer än en kvart i förberedelser. Lättlagat, prisvärt och gott för hela familjen!

Tips: Se alla enkla recept här.

Veckans enkla recept

 • Vårig persiljekyckling med sparris

  Minutfiléer av kyckling kryddas med persilja och steks och med grädde i pannan får du snabbt en sås. Sparris som tillbehör ger härliga vårkänslor.
  › Krämig persiljekyckling med sparris

 • Köttfärssås med dold blomkål

  Mera blomkål i köttfärssåsen! Dra ner på färsen och kompensera med färdigrivet blomkålsris så får du enkelt en ”grönare” variant av denna vardagsfavorit.
  › Köttfärssås med dold blomkål

 • Kikärtsgryta med ris

  Det är ingen konst att laga denna läckra vegetariska kikärtsgryta. Gräddig och matig med god smak av curry och kokosmjölk.
  › Kikärtsgryta med ris

 • Veckans fisk

  Smartare recept får du leta efter. Här lägger du alla ingredienser, som lax och couscous, direkt i formen. Sen sköter det sig själv i ugnen.
  › Allt i en form - lax med couscous och morot

 • Stekt fläsk med rostad löksås

  Stekt fläsk är en snabb men ack så god husmansrätt. Fläsket steks krispigt och serveras med den krämiga vita såsen smaksatt med rostad lök.
  › Stekt fläsk med rostad löksås

 • TIPS: Fler enkla middagar i ugnsform

  Här hittar du fyra enkla middagar där all maten lagas i en ugnsform. Vi lovar att det kommer förenkla ditt liv, minimalt med disk och supergott.
  › Allt i en ugnsform

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer