Hoppa till sidans innehåll

Veckomenyn innehåller middagstips för måndag till fredag. Perfekt för veckans matplanering! 5 busenkla vardagsrecept som inte kräver mer än en kvart i förberedelser. Lättlagat, prisvärt och gott för hela familjen!

Tips: Se alla enkla recept här.

Veckomenyn:

 • Pannbiff med gräddig löksås

  Ta en genväg med färdiga pannbiffar när tiden är knapp. Med hjälp av den färdiga såsfonden fixar du dessutom löksåsen på ett kick. Servera med ärter och potatis.

  › Pannbiff med gräddig löksås

 • Kycklingpasta med mozzarella

  Färdigstrimlad kycklingfilé en förpackning tomatsås med vitlökssmak = smarrig pastamiddag. Toppa hela härligheten med mycket mozzarella och krispig, vitaminrik paprika

  › Kycklingpasta med mozzarella

 • Blond stroganoff med ris

  En blond stroganoff är en stroganoff utan tomatpuré. I detta recept får istället en smaksatt crème fraiche piffa upp falukorven, tillsammans med lök och kryddor. Serveras med ris och rivna morötter.

  › Blond stroganoff med ris

 • Veckans vegetariska

  En riktigt snabb och enkel enchilada som blir klar på en kvart. Med tomatsås, svarta bönor, majs och riven ost har du innehållet klart. Toppa den mexikanska hettan med gräddfil.

  › Vego enchiladas

 • Krämig fiskgryta med saffran

  En enkel variant på fiskgryta med saffran. Hemligheten är pastasås! I med den vita fisken och servera med kokt potatis och rå tunnskivad blomkål.

  › Krämig fiskgryta med saffran

 • Ännu enklare?

  Våra enkla och billiga veckomenyer finns som matkasse också! Räcker för 4 personer. Snabbt, billigt och ännu enklare.

  › Beställ matkassen Enkla veckan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer