Hoppa till sidans innehåll

Veckomenyn innehåller middagstips för måndag till fredag. Perfekt för veckans matplanering! 5 busenkla vardagsrecept som inte kräver mer än en kvart i förberedelser. Lättlagat, prisvärt och gott för hela familjen!

TIPS: Klickar du på veckans recept kan du lägga ingredienserna direkt i varukorgen om du vill.

Veckomenyn:

 • Kyckling teriyaki med ris och minimajs

  Teriyaki kyckling gör du enkelt själv med färdig teriyakisås och kycklingfilé. Släng i minimajs och servera med ris och babyspenat och kanske lite rostade sesamfrön, om du har tid.

  › Kyckling teriyaki med ris och minimajs

 • Endast 4 ingredienser!

  Gör en snabb fiskgratäng av crème fraiche smaksatt med saffran och tomat. Bre det över fisken, salta och peppra och sätt in i ugnen i 20 minuter. Klart!

  › Fiskgratäng med saffran och tomat

 • Paprikasoppa med mozzarellatoast

  Soppan i all ära, men här är det mozzarellatoasten som får skina lite extra. Brödskivorna som täcks av mozzarellan kryddas med salt och peppar innan de åker in i ugnen. Ett utmärkt tillbehör till den smakrika soppan!

  › Paprikasoppa med mozzarellatoast

 • Thaigryta

  Ta en genväg i köket med en färdig grytbas. Kombinerat med färsbullar smaksatta av sambal oelek och nudlar blir det en snabb och smakrik middag.

  › Thaigryta med fläskbullar

 • Snabb och smarrig pasta

  Här används pancetta i stället för bacon, ett lite kryddigare sidfläsk som inte är rökt utan lufttorkat. Gröna ärtor ger pastan lite extra färg, spara tid och disk genom att tina ärtorna i pastakastrullen.

  › Gräddig pasta med pancetta och ärtor

ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer