Ingen jul utan revbensspjäll. Eller vad tycker du? Här har vi valt ut fyra recept på våra godaste revebensspjäll som vi lovar kommer göra succé på julbordet.

Elin Nordström
Tips:Här hittar du alla våra recept på revbensspjäll

  • Mumma - glöggkokta revbensspjäll

    Om du kokat för mycket glögg så kan du med fördel använda det som blev över när du kokar revbensspjäll. Och för att öka på julflärden kan du pensla spjällen med en glögglaze.

    Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

  • Med smak av julmust!

    Saftiga revbensspjäll är ett måste på julbordet! Revbensspjällen blir riktigt smakrika av att glaseras i sin marinad. Här gör vi en kryddig och söt glaze med bland annat julmust, kanel, stjärnanis, ingefära och soja.

    Revbensspjäll med julmustglaze

  • Sa någon honung och ingefära?

    Njut av saftiga revbensspjäll som du kokar och tilllagar i ugn. Den smakrika glazen svänger du enkelt ihop på riven ingefära, apelsin, soja och honung. En läcker smakkombination till julbordet!

    Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze

  • Bubblare med svartvinbär

    Den här bubblaren är värd att prova! Revbensspjällen blir riktigt fina och möra om du låter dem ligga över natten i den här smakrika svartvinbärsmarinaden. Servera dem på buffén tillsammans med heminlagda julpickles.

    Svartvinbärsmarinerade revbensspjäll med julpickles