Bild laddas
Gott på julbordet!

Godaste julrevbenen till jul!

Ingen jul utan revbensspjäll. Eller vad tycker du? Här har vi valt ut recept på våra godaste julrevben som vi lovar kommer göra succé på julbordet.
Tips: här hittar du alla våra recept på revbensspjäll.

6 recept med revbensspjäll

Glaze på julmust, glögg eller ingefära? Här har vi samlat de godase recepten med revbensspjäll till julbordet. Hoppas du hittar en ny favorit!

 1. 1. Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

  348
  12
  Blev det kvar glögg från advent? Då är den perfekt att ha i revebensspjällskoket. Här är ett klockrent recept där du kokar tjocka revebensspjäll möra och sedan penslar dem med en kryddig glögg-glaze med smak av chili, ingefära, kanel och kardemumma. En garanterad succé på julbordet!
  Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
 2. 2. Revbensspjäll med julmustglaze

  31
  11
  Saftiga revbensspjäll är ett måste på julbordet! Revbensspjällen blir riktigt smakrika av att glaseras i sin marinad. Här gör vi en kryddig och söt glaze med bland annat julmust, kanel, stjärnanis, ingefära och soja.
  Revbensspjäll med julmustglaze
 3. 3. Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze

  68
  21
  Njut av saftiga revbensspjäll som du kokar och tilllagar i ugn. Den smakrika glazen svänger du enkelt ihop på riven ingefära, apelsin, soja och honung. En läcker smakkombination som passar lika bra på julbordet som sommarbuffén.
  Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze
 4. 4. Svartvinbärsmarinerade revbensspjäll med julpickles

  6
  1
  Revbensspjällen blir riktigt fina och möra om du låter dem ligga över natten i den här smakrika svartvinbärsmarinaden. Servera dem på buffén tillsammans med heminlagda julpickles eller som söndagsmiddag med klyftpotatis och en god sallad.
  Svartvinbärsmarinerade revbensspjäll med julpickles
 5. 5. Veganska revbensspjäll av tofu

  21
  2
  Revbensspjäll ska både vara både smakrika och saftiga, och det är även vår veganska variant som passar utmärkt på julbordet. Vi gör veganska revbensspjäll på tofu som glaseras i en sås med plommon, ingefära och söt sojasås.
  Veganska revbensspjäll av tofu
 6. 6. Honungsglaserade revbensspjäll

  57
  6
  Det här receptet på honungsglaserade revbensspjäll är verkligen sagolikt gott! Revbensspjällen blir oerhört saftiga, smakrika och smarriga och passar ypperligt att servera med apelsinris och en god sallad.
  Honungsglaserade revbensspjäll