Revbensspjäll ska både vara både smakrika och saftiga, och det är även vår veganska variant som passar utmärkt på julbordet. Vi gör veganska revbensspjäll på tofu som glaseras i en sås med plommon, ingefära och söt sojasås.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Catrine
2022-11-28Är det gröna persilja?
Redaktionen ICAse
2022-11-29Hej Catrine! Ja, det är det. Tack för att du uppmärksammade det för oss, vi har nu lagt till persilja i receptet. Hälsningar Elina
Christer
2021-12-10"Steka" säger ni. Men det är ju en soppa, som man kokar allt i? Jag tog bort det mesta av sås och plommon för det verkade alldeles för mycket.
Åsa
2016-12-23Jag har gjort en sats nu, har ställt in de ogräddade i kylen tills det är dax att äta. Tänkte att de får stå och dra och få mera smak. Vi får se hur de blir.