Veganska revbensspjäll av tofu

21
2
Veganska revbensspjäll av tofu

Revbensspjäll ska både vara både smakrika och saftiga, och det är även vår veganska variant som passar utmärkt på julbordet. Vi gör veganska revbensspjäll på tofu som glaseras i en sås med plommon, ingefära och söt sojasås.

Skriv ut
Veganska revbensspjäll av tofu

Ingredienser

4 portioner
8
urkärnade torkade plommon
2 msk
riven färsk ingefära
2 krm
mald kryddnejlika
2
stjärnanis
2 1/2 dl
ketjap manis
1 dl
vatten
ca 400 g
tofu

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Åsa

2016-12-23

Jag har gjort en sats nu, har ställt in de ogräddade i kylen tills det är dax att äta. Tänkte att de får stå och dra och få mera smak. Vi får se hur de blir.

Thea

2016-12-21

Går det att göra dessa i förväg och sedan värma upp? Hur skulle ni isåfall rekommendera att förvara och värma upp dem?

Näringsvärde per portion

Energi 1245 KJ / 297 kCal
Fett 5 g
Salt 1 g
Kolhydrater 51 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept