Revbensspjällen blir riktigt fina och möra om du låter dem ligga över natten i den här smakrika svartvinbärsmarinaden. Servera dem på buffén tillsammans med heminlagda julpickles eller som söndagsmiddag med klyftpotatis och en god sallad.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärde per port exkl serveringstillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Susanna
2018-12-03Hej, hur fungerar det med rimmade revbensspjäll som det ska vara i detta recept, köper man dem rimmade eller behöver en rimma revbensspjällen själv, (koka dem?) sedan ha på glaze? Är det tjocka eller tunna revbenspjäll som passar bäst till detta recept? Tack på förhand.
Redaktionen ICAse
2019-01-14Hej Susanna! Det ska vara rimmade revbensspjäll till detta. Dessvärre har vi eget inget recept hur man gör detta i dagsläget. Men i det här receptet står det hur man gör: https://www.ica.se/recept/rimmade-spjall-med-chiliglaze-713216/ Hälsningar Michelle Tjocka spjäll blir bäst till det här receptet. Tar man tunna måste tiden i ugnen anpassas.