Blev det kvar glögg från advent? Då är den perfekt att ha i revebensspjällskoket. Här är ett klockrent recept där du kokar tjocka revebensspjäll möra och sedan penslar dem med en kryddig glögg-glaze med smak av chili, ingefära, kanel och kardemumma. En garanterad succé på julbordet!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2015
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mitra
2021-12-23Kan man använda buljongen som blir kvar efter koket till något? Några receptförslag?
Nicole
2021-12-20En undran bara, varför står det att den är glutenfri när den innehåller japansk soja? Det är gluten i soja om du inte väljer en som det är uttalat glutenfri. Kan vara lite lurigt om folk inte har koll på det.
Redaktionen ICAse
2021-12-20Hej Nicole! Tack för din uppmärksamhet. Soja består delvis av vete men i analyser som Livsmedelsverket gjort har man ändå kunnat konstatera att jäsningen gjort att slutprodukten blir glutenfri. Därför har vi kategoriserat denna rätt som glutenfri. Hälsningar Michelle
Linda
2021-12-13När skär man upp revbenen i bitar? Före man lägger på glaze eller när den är helt färdig?