Tillaga den perfekta lammsteken
Så lyckas du!
Lisa Lemke guidar dig i hur du tillagar perfekta lammsteken och ger de bästa tipsen.
Matskola!
Impa på gästerna med läcker lammstek, fylld och rullad som en italiensk porchetta med salt pancetta, saftig lammfärs och färska örter. Se hur du skär, fyller och binder steken här!
Tips: fler inspirerande recept med lamm!
Se videon för att lära dig rulla den absolut bästa lammsteken. Lycka till!
Detta är receptet vi använd i videon. För fler recept på lammstek, kika längre ned på sidan.
Härligt pigga smaker från persilja, citron och timjan möter pancettans sälta och lammköttets unika karaktär i den här ”rullade” lammsteken. Lammfärs i fyllningen gör den extra saftig och lyxig i smakerna. Lika lyckad till påsk som till söndagsstek.
Så lyckas du!
Lisa Lemke guidar dig i hur du tillagar perfekta lammsteken och ger de bästa tipsen.
Briljera i köket!
Med några enkla knep kan vem som helst lyckas med den perfekt rinniga gulan, vi visar hur.
Påskpyssel!
Här visar vi hur du gör chokladägg, steg för steg.
Ljuvligt!
Söta, fräscha och färgglada bakelser till påsk!
Påskens smaker
Här visar vi hur du binder en stek steg för steg.
Topplista!
Här har vi listat våra lammfavoriter till påskens middagar, vilken blir din?
Gott till påskbordet!
Varsågoda, här är våra godaste påsksnittar.
Glad påsk!
Äntligen påsk! Denna påskmeny består av klassiska råvaror med asiatiska smaker som för tankarna till ostliga breddgrader. Det blir syrligt, salt, milt och starkt. Och så något sött till efterrätt förstås!
Pyssla med papper!
Här hittar du instruktioner och mallar till påskpysslet!