Tabbouleh med quinoa

Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tabbouleh med quinoa

I början på 2000-talet blev den sydamerikanska örten quinoa populär på svenska tallrikar. Samtidigt blåste vindar från mellanöstern in över landet och alla restauranger serverade tabbouleh. Här har vi kombinerat det bästa av två världar och bjuder på en hälsosam bas till din mezetallrik.

Tabbouleh med quinoa

Ingredienser

4 portioner
4 port quinoa
2 förp, färsk bladpersilja (à 20 g)
2 tomater
1 rödlök
1 citron
2 msk olivolja
salt
svartpeppar

Tillbehör

liba- eller pitabröd och meze

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Zucchini- och quinoabiffar med fänkålstzatsiki i pitabröd
Betyg 4.6 av 5.114 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost
Betyg 3.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Quinoasallad med rostade grönsaker, lax och rödlökskvarg
Betyg 4.6 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med citronquinoa och fikonsky
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad