En fräsch hälsosallad med rödbetor som rostas mjuka i ugnen och sedan blandas med vit eller svart quinoa. Och så en bit lax i all enkelhet, stekt i panna. Toppa salladen med mandlar, granatäppelkärnor och kanderade citronskal.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2013
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katrine
2021-08-27Mycket gott! Fräsch och trevlig rätt, valde att använda quinoa mix istället. Perfekt stekt lax till detta gav absolut mersmak! Passade nästan hela familjen, utan minstingen som än så länge har lite svårt med fisk... (1 år)
Claes
2016-03-24Tack för vintipset! Vilken tillfällighet – idag ska vi äta Lax med rödbetstabbouleh (en favorit sedan länge) och i veckan köpte vi Brochet, Sauvignon Blanc, Val de Loire 2015 – kan inte bli bättre!
Filippa
2016-01-07Vi bytte ut hälften av vit quinoa till svarta belugabönor (kokta m rosmarin/timjan/lagerblad/gnutta spiskummin), serverade på färsk spenat m pinjenötter o citron/ramslöksolja, citroncest på toppen gjorde susen! Stekte laxen så den fick knaprig skinnsida. Vit vin: Brochet, Sauvignon Blanc, Val de Loire 2015. Gifte sig fint!