Dessa biffar på quinoa, zucchini, soltorkade tomater och fetaost är perfekta till både vegomiddagen och picknicklunchen. Servera zucchinibiffarna i pitabröd tillsammans med en smarrig fänkålstzatziki, rödlök, tomater och sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och glutenfria tortillabröd.
Gör laktsofri: välj laktosfri fetaost och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost och yoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Receptet kommer från boken Plåtmat: Grönt i en långpanna av Julia Tuvesson.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Testade detta recept men ändrade lite å hade PANKO istället för att ströbröd i Tipsade detta recept i min matgrupp Matstylisterna hoppas nån vill testa detta recept biffarna blev ju supergoda Cecilia
Cecilia
2022-09-22Har gjort dessa då och då sedan 2018. Supergod sommarmat !! Väldigt fräscht! Har dock skippat de soltorkade tomaterna , dom tog för mycket av de andra smakerna!
Jesper
2022-06-08Vilken slags quinoa ska det vara?
Emmelie
2022-05-02