Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost

Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
1
Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost

Tabbouleh på quinoa med friska örter som mynta och persilja är perfekt som fräsch vardagsmat! Servera med granatäpple, stekta haricots verts, fetaost, rostad mandel och en ljuvlig citrondressing.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021

Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost

Ingredienser

4 portioner
2 dl quinoa

Dressing

1 msk färskpressad citronjuice
1 msk finrivet citronskal
2 msk olivolja
1 granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 2 dl frysta granatäppelkärnor)
1 liten gurka
4 krukor bladpersilja
1 kruka mynta
salt
svartpeppar
1 stor schalottenlök (à ca 80 g)
150 g haricots verts (bönor)
1 msk olivolja
1 dl rostade mandlar
2 förp fetaost (à 150 g)

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat

Kommentar

Hej! Vad är det för bönor som menas under "Gör såhär"? Jag hittar inga bönor i ingredienserna, men det står att man ska steka lök tillsammans med bönorna? Mvh Hanna

Hanna

2021-02-08

Testa liknande recept

Quinoa- och bulgursallad med primörer
Betyg 3.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med rödbetstabbouleh
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödbets- och quinoasallad med granatäpple och fetaost
Betyg 3.7 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoa med blåbär och mandlar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga