Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost
Tabbouleh på quinoa med friska örter som mynta och persilja är perfekt som fräsch vardagsmat! Servera med granatäpple, stekta haricots verts, fetaost, rostad mandel och en ljuvlig citrondressing.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021
Ingredienser
4 portioner
2 dl quinoa
Dressing
1 msk färskpressad citronjuice
1 msk finrivet citronskal
2 msk olivolja
1 granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 2 dl frysta granatäppelkärnor)
1 liten gurka
4 krukor bladpersilja
1 kruka mynta
salt
svartpeppar
1 stor schalottenlök (à ca 80 g)
150 g haricots verts (bönor)
1 msk olivolja
1 dl rostade mandlar
2 förp fetaost (à 150 g)
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hej! Vad är det för bönor som menas under "Gör såhär"? Jag hittar inga bönor i ingredienserna, men det står att man ska steka lök tillsammans med bönorna? Mvh Hanna
Hanna
2021-02-08