Frö- och gryntabbouleh

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Frö- och gryntabbouleh

Klassisk libanesisk sallad med en dinner boost! Denna Tabbouleh är fylld med fröer, gryner, persilja och fräscha grönsaker. I salladen används röd dinner booster som är en frö- och grynblandning med röd quinoa, hirs, bovete och amarant. Gott, matigt och nytänkande!

Frö- och gryntabbouleh

Ingredienser

4 portioner
4 port grynblandning (gärna middagsmix röd med quinoa, hirs och amarant)
1 rödlök
2 tomater
2 förp färsk bladpersilja (à 20 g)
1 citron
2 msk olivolja
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Falafel med tabbouleh och hummus
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.
275 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grymt god gröt
Betyg 2.6 av 5.
177 personer har röstat
Över 60 min att tillaga