Frö- och gryntabbouleh

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Frö- och gryntabbouleh

Klassisk libanesisk sallad med en dinner boost! Denna Tabbouleh är fylld med fröer, gryner, persilja och fräscha grönsaker. I salladen används röd dinner booster som är en frö- och grynblandning med röd quinoa, hirs, bovete och amarant. Gott, matigt och nytänkande!

Frö- och gryntabbouleh

Ingredienser

4 portioner
4   port grynblandning (gärna middagsmix röd med quinoa, hirs och amarant)
1   rödlök
2   tomater
2   förp färsk bladpersilja (à 20 g)
1   citron
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i grynmixen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Servera gärna med citronklyftor och toppa med persilja.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddstekt kyckling med tabbouleh och avokado
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tri tip steak med matvetetabbouleh
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga