Tabbouleh med quinoa

Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tabbouleh med quinoa

I början på 2000-talet blev den sydamerikanska örten quinoa populär på svenska tallrikar. Samtidigt blåste vindar från mellanöstern in över landet och alla restauranger serverade tabbouleh. Här har vi kombinerat det bästa av två världar och bjuder på en hälsosam bas till din mezetallrik.

Tabbouleh med quinoa

Ingredienser

4 portioner
4 port quinoa
2 förp, färsk bladpersilja (à 20 g)
2 tomater
1 rödlök
1 citron
2 msk olivolja
salt
svartpeppar

Tillbehör

liba- eller pitabröd och meze

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Frö- och gryntabbouleh
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka quinoa
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lax med rödbetstabbouleh
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad