UNDER 60 MIN | Medel

Rostad potatis med bönröra, kålsallad och fetaostkräm

En god lakto-vegetarisk vardagsmiddag som går hem hos hela familjen är rostad potatis och sötpotatis som serveras med bönröra, krispig kålsallad och fetaostkräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Se länkarna hur du sätter ihop 5 recept till ett nytt.

  1. Servera den Rostade potatisen och löken med Svart bönröra, Kålsallad, Fetostkräm och Snabbpicklad chili.

För alla

Se respektive recept för allergi information.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 sats rostad sötpotatis potatis och lök
  • 2/3 sats röra av svarta bönor
  • 1/3 sats sallad av kål
  • 1/2 sats kräm av fetaost
  • 1/3 sats snabbpicklad chili