Kålsallad

4
0
Kålsallad

En klassisk kålsallad med morot, vitkål och salladslök som bas är ett krispigt tillbehör som passar till mycket! Lime, vinäger och socker gör kålsalladen både söt och syrlig. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019

Kålsallad

Ingredienser

10-12
300 g
morötter
800 g
vitkål
1
förp salladslök (à ca 125 g)
2 msk
färskpressad limejuice
3 msk
risvinäger
3 msk
olivolja
2 tsk
strösocker
1 tsk
salt
1 tsk
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 324 KJ / 78 kCal
Fett 4 g
Salt 0.8 g
Kolhydrater 8 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept