Dessa biffar skulle platsa på vilket restaurang som helst! Saftiga och fulla av smak, och de kommer verkligen till sin rätt ihop med hasselbackssötpotatisen som blir härligt krispig tack vare oljan och ströbrödet. Srirachamajonnäsen binder ihop allt fint!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2022
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen och majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Siri
2021-06-15Jag gillade inte de här biffarna alls. De smakade väldigt mycket vegofärs. Kanske att jag stekte dem för försiktigt. Så vill ni laga detta, se till att de blir helt färdiglagade.
Kerstin
2021-04-22Mycket gott! Bytte ut större delen av majonnäsen mot grekisk youghurt o det smakade toppen.
Elin
2021-02-10Jättegott och lättlagat. Jag använde chipotelpasta istället för srirash 🤤👍