Snabbpicklad chili

0
0
Snabbpicklad chili

Picklad chili är ett gott tillbehör som tillför hetta och syra till allt från guacamole till hamburgare. Här gör vi den snabbpicklad i en lag som kokas av socker, risvinäger, salt och vatten. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut
Snabbpicklad chili

Ingredienser

ca 4 dl
1 dl
strösocker
5 msk
risvinäger
1 tsk
salt
2 dl
vatten
8
färska chilifrukter

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Tips

Välj gärna en blandning av olika chili, t ex jalapeño och spansk chilipeppar. I en väl rengjord burk med lock håller chilin 3-4 veckor i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 413 KJ / 99 kCal
Fett 0.1 g
Salt 2 g
Kolhydrater 23 g
Protein 0.4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept