Quesadilla med bönröra, coleslaw och majskolv
Krispigt stekta quesadillas är en god och enkel vardagsmiddag. Vi fyller quesadillan med bönröra och ost och serverar med en variant av coleslaw, kokt majskolv och koriander. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019
Ingredienser
4 portioner
1/3 sats svart röra av bönor (se länk i steg 1)
1/3 sats sallad av kål (se länk i steg 3)
1/2 sats kräm av fetaost (se länk i steg 3)
Tillsätt
8 tortillabröd (medium)
150 g riven ost (t ex mozzarella eller pizzaost)
4 majskolvar
1 kruka koriander
1 tsk srirachasås
Gör så här
Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag hittade inte några länkar
Jenny
2020-08-26Hej Jenny! Tittade du på recdeptet i appen? I dagsläget syns inte länkarna i appen men inom en snar framtid ska den funktionen funka i vår app också! Tills dess får du surfa in på receptet på nätet. https://www.ica.se/recept/quesadilla-med-bonrora-coleslaw-och-majskolv-726059/ Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-08-27I Rubriken står det att det är quesadilla med bönröra och COLESLAW men länken går till en kålsallad med vinegrette, inte riktigt samma sak!
Sigrid
2019-10-19Hej Sigrid! Du har helt rätt, kålsalladen är inte coleslaw. Receptet är en del av Söndagspreppen där du rör ihop två recept (kålsalladen och fetaostkräm) som sedan blir en variant av coleslaw. Vi har förtydligat att det är en variant av coleslaw. Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-10-22