Ugnsrostad potatis, sötpotatis och lök passar fint som tillbehör till exempelvis färsbiffar eller som bas i en soppa eller gryta. Grönsakerna får smak av timjan, salt och olivolja och tillagas i ugn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2019
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Victoria
2022-11-033kg gul lök är väldigt mycket.
Redaktionen ICAse
2022-11-03Haha ja det är det verkligen. Tack Victoria för att du uppmärksammade oss på detta, vi har nu uppdaterat receptet. Och ber om ursäkt till Josephine, din kommentar har vi missat agera på. Hälsningar Ulrika
Josephine
2021-01-24Hej! I söndagspreppen med alla andra recept för veckan (https://www.ica.se/buffe/artikel/sondagspreppen-oktober-2019/) så står det att det ska vara 3 gula lökar, dvs inte att det ska vara 3 kg. Toppen om ni kan tydliggöra om det ska vara st eller kg :)