Råkostsallad

Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
0
Råkostsallad

Behöver du ett tillbehör till din måltid? Gör en enkel råkostsallad på vitkål, morot och fänkål som tillför krisp och fräschör till vilken rätt som helst! Smaksätt med citron och salt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Råkostsallad

Ingredienser

12 portioner
400 g  morot
400 g  vitkål
1   fänkål (à ca 190 g)
1 dl  färskpressad citronjuice
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Som i t ex Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker och Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg eller Blomkålsplättar med råkostsallad och saltrostade pumpakärnor.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi121 KJ / 29 kCal
Fett0.2 g
Salt1 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Sommarkål med ingefära och lime
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pink acid
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Wokad chilikål
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtig coleslaw
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Veckosallad
Betyg 4.3 av 5.
89 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålsallad
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga