Råkostsallad

4
0
Råkostsallad

Behöver du ett tillbehör till din måltid? Gör en enkel råkostsallad på vitkål, morot och fänkål som tillför krisp och fräschör till vilken rätt som helst! Smaksätt med citron och salt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Råkostsallad

Ingredienser

12 portioner
400 g
morot
400 g
vitkål
1
fänkål (à ca 190 g)
1 dl
färskpressad citronjuice
1 tsk
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Som i t ex Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker och Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg eller Blomkålsplättar med råkostsallad och saltrostade pumpakärnor.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 121 KJ / 29 kCal
Fett 0.2 g
Salt 1 g
Kolhydrater 5 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept