Fänkåls-coleslaw
Snabblagat recept på krämig coleslaw av fänkål. Du gör fänkåls-colesawen av vitkål, fänkål, morötter, äpplen, yoghurt och dijonsenap. Fantastiskt att ha som tillbehör till bland annat kött!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
Ingredienser
8 portioner
400 g vitkål
2 fänkål
2 morötter
2 äpplen
4 dl yoghurt av medelhavstyp (10%)
4 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god! Jag hade också i lite sambal oelek och äppelcidervinäger. Så otroligt fräsch och god coleslaw.
Kerstin
2021-06-22Hade grillfest med sex barn i ålder 3-15 år och skålen blev rensad. Hade kunnat gjort dubbel sats. Mycket uppskattad för den fräscha smaken.
Carina
2009-06-16